img

Слави сваля Кирил Петков от трона! Радев ще ръководи България!

/
/
/
449 Views

Слави Трифонов сваля Кирил Петков от трона!

Слави Трифонов е човекът, който ще сложи край на управлението на Кирил Петков. От „Има такъв народ“ вече почти са свалили доверието си от „Продължаваме промяната“ и е въпрос на време да напуснат коалицията.

Не изпускай тези оферти:

 

Най-съществените различия между двете партии са по въпроса със Северна Македония. Слави преди дни обвини Петков е готвене на национално предателство, тъй като премиерът имал намерение да свали ветото за влизането на РСМ в ЕС през месец юни.

 

Бившият шоумен е категоричен, че България не бива да отстъпва от ветото и ако в РСМ продължават да се гаврят с нашата история и традиции, просто не бива да влизат в Алианса.

Слави Трифонов отново дава цялата власт на Румен Радев

Кирил Петков обаче се опитва да угоди всячески на западните ни партньори, показвайки, че работи повече за тях, отколкото за Бълария. Властта на неговата партия обаче не е толкова голяма и само тя и „Демократична България“ не стигат, тъй като всички други в НС са „за“ ветото.

Според повечето информации Слави Трифонов вече е решил да напусне коалицията и възнамерява да го стори през лятото. Той не се страхувал от разпадането на правителството, защото това ще значи отново служебен кабинет на Румен Радев, който за него е перфектен ръководител.

източник: budnaera.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text