img

Соловьов заплаши: Когато приключим с Украйна, е ВАШ ред!

/
/
/
793 Views

Той е най-отровната пропагандна машина на Путин, има най-добри връзки с елита на Кремъл – и сега телевизионния публицист Владимир Соловьов (58) открито заявява по телевизията: Русия гледа на Украйна само като на „междинна станция“!

 

 

„Основната война се води със Запада“
„Сега е времето на националното единство“, заяви пропагандистът в понеделник, настоявайки всичко в Русия „да бъде подчинено на една цел и една задача“. Соловьов продължава: „Западът ни обяви война. И в тази историческа война трябва да победим. И пак го повтарям: Украйна е само междинна станция. Основната война се води със Запада.“

 

Докато страните от НАТО и ЕС правят всичко възможно, за да предотвратят разпространението на войната над границите на Украйна, Кремъл отдавна се вижда във война със Запада. И изяснява: Когато приключим с Украйна, е ВАШ ред!

В друга програма Соловьов обясни какви искания има диктаторът на Кремъл Путин към Запада. „Заплашвате Русия с нови санкции? Забийте си го в дупето! Забийте си го отзад! Путин ви каза: инфраструктурата на НАТО трябва да се върне до границите от 1997 г. Ядрените оръжия трябва да се върнат в страните, които ги притежават.“ Острието на Кремъл се закани:

„Ако смятате, че ще спрем с Украйна, тогава помислете триста пъти.“
Соловьов е едно от най-известните лица на държавната телевизия в Русия, модерира няколко програми и има собствен пропаганден канал в Telegram. В ежедневното си предаване той редовно се представя в пуловер със съветска символика, на лаптопа му има голямо „Z“ – символът на руската инвазия в Украйна.

В неделя Соловьов интервюира чеченския лидер Рамзан Кадиров (45) в шоуто си, който гордо му подари пистолет, за който се твърди, че е заловен в Украйна. След оръжейното шоу, на което Соловьов весело се забавлява, Кадиров изрази недоволството си от твърде меките действия на руските войски в Украйна.

Соловьов е в списъка със санкции на Европейския съюз от февруари 2022 г., а властите конфискуват луксозна вила на езерото Комо в Италия. /News2.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text