img

Сотир Цацаров се развежда заради Ани Салич?

/
/
/
361 Views

Сотир Цацаров е в процедура на развод със законната си съпруга, а причината е внезапно възникналата любовна връзка между него и телевизионната звезда Ани Салич. Пикантната мълва обхожда политическите и журналистическите кръгове от началото на годината, но едва сега намира официално потвърждение. Двойката всеки момент ще оповести официално, че е заедно, пише “Уикенд”.

Самата Ани Салич официално е признала преди седмица в медията, че до нея има нов мъж. Тя е потвърдила, че има отношения с бившия главен прокурор и председател на КПКОМПИ.

“Познаваме се от няколко месеца, всичко се разви много бурно. Взехме решение да продължим живота си заедно преди около 4 месеца.”, смаяла екипа на NOVA Ани. Колегите и забелязват, че тя от известно време сияе. На най-близките доверила, че се среща с “един човек”, но все още било рано да се правят конкретни планове.

 

Неочaквано в началото на мaрт тя поискала да бъде сменана като водеща на вечерната емисия новини в един от дните – нещо, което никога до този момент не се е случввало. Причината, която изтъква е, че иска да е до мъжа, с когото има отношение, тъй като този ден е важен за него.

Съседи на новинарката издават, че джипът на Цацаров често може да бъде видян пред къщата на тв водещата, в пернишкото село Родарци.

Водещата на новините се запознала с Цацаров преди няколко месеца чрез техни общи приятели, попаднали заедно в компания и още тогава усетили, че прехвърчат искри. Любовта им обаче се развила бавно и едва в началото на тази година се събрали като двойка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text