img

Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви кой е кандидата им за кмет на София

/
/
/
24 Views

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще обяви решението си за кандидата на партията за кмет на София, след като станат ясни номинациите на столичните структури на организацията – това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова. Летните ремонти, някои от които вече започнаха, ще обхванат близо 20 ключови обекта в града.

На събранията си структурите на ГЕРБ в София трябва да номинират не само своите кандидати за кмет, но и за районни кметове, обяви Йорданка Фандъкова:

„Както и за кандидати за общински съветници, така че когато приключат събранията, ще видим какви са номинациите, ще обсъдим в изпълнителна комисия и тогава вече ще подходим“.

Йорданка Фандъкова коментира, че следейки случващото се в десния спектър в столицата, не е изненадана от издигането на кандидатурата на Вили Лилков за столичен градоначалник от инициативен комитет.

Advertisement

„Работила съм с него и в качеството му на общински съветник, защитавали сме някои каузи лично, споделям неговите политически виждания, така че мога да кажа само добри неща“.

Относно летните ремонти в София тя заяви: „Най-важните обекти за мен остават стратегическите обекти по разширението, изграждането на третия градски ринг – това е булевард „Филип Кутев“, който в момента се работи усилено и булевард „Тодор Каблешков“, който след всички отчуждителни процедури се надявам буквално да можем да почнем, ако няма обжалвания в следващите месеци“.

Фандъкова проведе среща с ръководството на КНСБ за обсъждане на изпълнението на споразумението, което тя подписа със синдиката преди миналите местни избори през 2019 година. Тя получи висока оценка за свършеното през мандата в областта на образованието, здравеопазването, културата, градския транспорт.

Източник: demokrat.bg

Материалът Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви кой е кандидата им за кмет на София е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text