img

Съобщиха ужасни вести за състоянието на Динко в болницата! Може да остане инвалид за цял живот!?

/
/
/
368 Views

Съобщиха нова информация за състоянието на Динко Вълев.

Ямболският бизнесмен със сигурност минава през най-тежкия период от живота си, след като едва не го загуби при жесток инцидент, пише „Уикенд“.

Както е известно, 35-годишният ловец на бежанци пострада тежко, след като 150-килограмова стрела на кран се стовари върху него при опит да репатрира обърнала се на пътя цистерна. Това, което му се случва към този момент обаче, е повече от плашещо.

Очевидци на жестокия сакатлък споделят, че Динко е бил измъкнат с мъка изпод железата и е бил в критично състояние – със супен таз, потрошени прешлени и десетки тежки контузни рани. 35-годишния ловец на бежанци е бил натоварен в линейка и откаран по спешност в болницата във Варна. Там обаче лекарите безпомощно вдигнали ръце с признанието, че не са в състояние да извършат необходимите спешни операции.

Близките на Динко са наели хеликоптер срещу 40 000 лв., с който в понеделник вечерта рижавия предприемач бе транспортиран до софийската болница „Пирогов“. Там Динко е бил опериран от екип, ръководен от проф. д-р Диян Енчев – светило в ортопедичната травматология. Операцията на счупените прешлени е продължила 7 часа, а в следващите седмици на ловеца на бежанци му предстоят още няколко тежки интервенции. И макар самия Динко да е оптимист, че ще се изправи на крака, лекари изразиха скептицизъм, че той ще успее да се възстанови напълно, пише „Уикенд“.

„Лечението му може да продължи и с години, като най-важното е да не се получи инфекция и да се стигне до венозни сплетения в таза със застрашаващо живота кръвотечение. Има опасност и от нараняване на уретрата и пикочния му мехур. Травмите на Динко са подобни на получените от Митьо Очите при стрелбата с мутрите на Божо Кравата в ресторант „Фор Ю“ в Слънчев бряг“, твърди лекар.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text