img

С едни гърди напред: Всички говорят за бюста на Силвена Роу СНИМКА

/
/
/
808 Views

Силвена Роу показа зашеметяваща форма и тръгна с гърдите напред към новото си предаване в bTV, чието излъчване започва само след броени седмици. Кулинарната звезда, която досега редовно се появяваше в публичното пространство, закопчана до брадичката, за първи път си позволява да покаже плът. Разкрепостената блондинка рекламира новото си шоу със снимка с дълбоко деколте, демонстрирайки нагледно ефекта от здравословното хранене, което се е превърнало в нейна религия.

На 55-годишна възраст Силвена Роу удари в земята всякаква форма на женска конкуренция, публикувайки своя разголена снимка, с която направи анонс на новото си шоу. Ако досега шеф готвачката се оплакваше, че редовно й правят неприлични предложения и заливат профилите й в социалните мрежи със снимки с определени части от мъжката анатомия, то сега този тип атаки от загорели фенове най-вероятно са се увеличили поне двойно. За първи път, откакто изгря в „Мастършеф” преди близо 5 години, кулинарната звезда си позволява до покаже плът. А повод за това е реклама на новото й предаване „Моето звездно парти”.

Силвена го подготвя вече повече от година и половина, а идеята й е да постави в центъра му здравословното хранене. С кадъра, от който става ясно как изглежда по бански, тя показва ефекта на този тип хранене върху себе си. На 55 години тя изглежда изключително добре и е най-добрата реклама на това, с което се занимава. С подобен външен вид човек няма как да не й повярва, че има начин да се чувства и да изглежда добре, независимо от възрастта, стига да внимава какво слага в устата си.

Самото предаване се очаква в ефира на Би Ти Ви от февруари, като към момента се знае, че шеф Роу е сключила договор не за един, а за два тв сезона. Ако форматът се окаже успешен, най-вероятно ще й бъде направена оферта за удължи този договор. Идеята на шоуто е да пресъздаде домашна атмосфера, в която топ кулинарката ще готви заедно с други популярни хора. Думата „парти” в заглавието издава, че най-вероятно ще се подготвя меню за парти с близки и приятели на съответните популярни личности. Докато се занимават с това, те ще разговарят със Силвена по всякакви любопитни теми около живота си, но основен фокус ще бъде кулинарията. Готвачката ще показва интересни рецепти, ще дава идеи за презентиране на ястията, ще прави свои интерпретации на класически рецепти и всичко останало, което зрителите са свикнали да виждат в „Мастършеф”, само че в домашна, приятелска атмосфера, без състезателен елемент.

За първи път кулинарната звезда спомена за идеята си да създаде собствено шоу в Би Ти Ви още през лятото на 2020 г. В разгара на пандемията тя започна да прави редовни включвания в социалните мрежи, в които да разговаря с феновете си по въпроси, свързани със здравословното хранене. Между другото им съобщи, че иска свое предаване, посветено на тази тема, и ги призова да пишат до Би Ти Ви, за да подкрепят идеята й. Преди няколко месеца кулинарната звезда откри свой канал в интернет платформата ютуб, в който показва как се приготвят някои от на здравословните й рецепти. Сега вече ще го прави пред Би Ти Ви в компанията на други звезди, пише Hotarena.net.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text