img

Таен запис разкри от какво е болен руския президент Путин и колко му остава!

/
/
/
1133 Views

Появи се таен запис, публикуван от американското издание New Lines, което е специализирано в отразяването на Източна Европа и Близкия Изток.

В записа руски олигарх посочва, че президентът на Русия Владимир Путин е „много болен от рак на кръвта“.

Изданието твърди, че са потвърдили самоличността на олигарха и автентичността на гласа и записа, но ще запазят името му в тайна.

В същия запис олигархът казва и, че Путин е претърпял операция на гърба през октомври.

„Всички се надяват, че Путин ще умре от рак или преврат“, казва още олигархът в записа, който е дълъг 11 минути. В него човекът открито се противопоставя на войната на Русия срещу Украйна.

Олигархът нарича Путин „луд човек“, който е съсипал икономиките на Русия и Украйна. 

Новината продължава спекулациите за здравето на руския диктатор. По време на парада за 9 май в Москва Путин куцаше и седеше с одеяло в скута си. Руско издание наскоро съобщи, че Путин има рак на щитовидната жлеза и е бил посещаван от специалист онколог често.

Според изданието, олигархът някога е бил част от „тесен кръг от 20 до 30 души“, с които Путин се среща през 2014 г. преди анексирането на Крим. В публикацията се посочва, че в момента мъжът е извън Русия, а през 2021 г. е включен в списъка на 200-те най-богати бизнесмени на руския „Forbes“.

1 Comments

  1. Болни са ви главите празни…Нагли корумпирани шибани журналистчета…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text