img

Тайната е разкрита: Стана ясно кой е бившият мъж на Марта от Ергенът – голям бизнесмен е / СНИМКА

/
/
/
517 Views

Той е много богат и с огромно самочувствие, твърди жена, която се представя като някогашна негова любовница.

 

“Случайно попаднах на статия за Марта от “Ергенът“ и бившия й мъж. Бях в шок, след като видях снимката. С въпросния човек съм имала кратка връзка по времето, когато те вече са имали дете“. Това твърди в сигнал до Флагман жена, която се представя като Мария Илиева. Поставяме думите й под съмнения, защото не представя доказателства.

 

Тя разказва, че си писала с Мартин в сайт за запознанства, след което излезли няколко пъти. Направило й впечатление, че бил човек с много пари и голямо самочувствие.

Въпросната Мария ни изпрати и профила на мъжа. Неговото име е Мартин Иванов и от София, а внимателен преглед доказва, че именно това е бившият съпруг на една от малкото стойностни участнички в “Ергенът“. Мартин е премахнал снимките си с Марта, но има много кадри с момиченцето си, а на част от тях художничката, чрез своя профил във фейсбук, е оставила любовни послания.

 

В последния епизод на предаването Марта призна на Виктор, че бившият й мъж е любовта на живота й, че двамата са си обещали да се съберат отново след време и това бе основната причина да остане без роза и прекрати участието си в “Ергенът“.

 

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text