img

Тони Стораро платил 10 бона за да отърве сина си от Теди Александрова

/
/
/
4877 Views

10 000 лева. Точно толкова струва професионалната и лична свобода на Емрах Стораро, научи Kliuki.ws. По-малкият син на Тони Стораро си я откупи от бившата си приятелка – певицата Теди Александрова, разкри самият той в социалната мрежа.

Емрах публикува и квитанция, с който удостоверява, че е превел 10 000 лева на Теди – частично плащане по неустойка на продуцентски договор. Според добре осведомени източници парите е извадил от джоба си лично Тони Стораро, който бил против любовната им връзка от самото начало.

Младият изпълнител публикува и скрийншот от чат между него и Александрова, в който й предлага да й плати по 5000 лева на дуетна песен – общо 15 000. Теди се съгласява и по-късно през деня плащането е направено.

За съжаление, репликата „пито-платено“ тук не важи все още, тъй като студената война между двамата продължава. След като той я нарече за невротична лелка с психични проблеми, Теди го обвини в системен побой и злоупотреба с наркотици. Певицата показа как Емрах й счупил носа и я обиждал, като за поведението вини баща му. Според нея Тони Стораро направил магия при ходжа, за да ги раздели.

„Това, което баща ми направи, се нарича курбан – заколи 5 агнета, за да ме отърве от всичко лошо. Тя е Сатана“, твърди Емрах Стораро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text