img

Топ ясновидецът Божидар Караджов: Корнелия Нинова ще погребе четворната коалиция

/
/
/
351 Views

Четворната коалиция няма да издържи пълен мандат. По-интересно е какво точно ще се случи, кога максимум ще настъпи периодът, в който няма да издържи правителството. Максимум периодът на предсрочните избори е до септември-октомври 2022 година, говорим за провеждането им.

Топ ясновидецът Божидар Караджов: Слави и Бойко са алфа-мъжкари, няма как отново да се прегърнат

Това предвиди ясновидецът Божидар Караджов и то по телевизия 7/8, която след като ИТН влезе във властта вече не е опозиционна. Ситуациите на разпадане на самото правителство или разклащането, ще започне още от май, като мога да кажа технически как ще се случи, ако има значение това.

 

Тук негативната роля или по-точно ситуацията около това да не се стигне до по-дълго управление, ще бъде, за съжаление на една от партиите, които участват, а не на ГЕРБ. И това ще бъде БСП, в частност отдавна кармично приключилото като бъдеще в партията присъствие Корнелия Нинова.

Още когато беше Миков председател на БСП, тогава не съм вменявал, че той предсрочно трябва да напусне, за да дойде Корнелия Нинова, дори тя да го знаеше. Но тука понеже се касае за процеси, които са свързани с държавата и правителството, затова си позволих да го кажа, допълни Караджов.

Топ ясновидката Алена: Страстите ни ще врят и кипят през 2022-а година
И още нещо, ако позволите. Следващите предсрочни избори ще бъдат спечелени отново от „Продължаваме промяната“, с разлика поне около 15 депутата плюс пред вторите, които няма да са ГЕРБ, тъй като те вървят надолу.

По-интересното е да кажа, че следващото управление ще бъде от две партии, малко е рано да казвам кои, тъй като тези още не са застъпили, за да ги разклатим. За следващите предсрочни избори нека да говорим по-късно, тъй като да не ги урочасаме, каза още Божидар Караджов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text