img

Три участнички от „Ергенът“ лъснаха на скандални СНИМКИ 18+! Вършели заедно преди старта на формата

/
/
/
1953 Views

Оказа се, че голяма част от участничките в първия сезон на „Ергенът“ се познават много добре още преди да влязат във формата. Умишлено крият пред камерите за тази малка подробност. 

Дениз Хайрула се оказа изключително близка с Гергана и отпадналата Вероника, а наш репортер попадна на техни общи еротични снимки, които ясно доказват какви са ги вършили в миналото си.

Дениз и Гергана

За никого не е тайна, че участничките са обикновени златотърсачки, които са се пробвали в различни конкурси, не толкова за красота, колкото за еротика. Заработвали са заедно извън формата – официално като промоутърки, танцьорки или колежки в конкурси. Неофициално – можем само да предполагаме.

Дениз и Вероника участвали заедно на конкурса „Мис Плеймейт“

Появиха се в социалните мрежи общи снимки на Дениз Хайрула. На един от кадрите е в компанията на певицата Гергана, а на другата се вижда Вероника, която остана най-незабележимата участничка в този сезон на „Ергенът“.

На всички снимки момичетата позират по еротично бельо. „Хубаво е и в „Ергенът“ малко да ги съблекат, стига с тези дълги рокли. Дайте си им работното облекло, те са свикнали да са по прашки“, пишат в мрежата./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text