img

Участничка в „Черешката“ вбеси зрителите, не успя да нареже и краставица СНИМКА

/
/
/
3607 Views

Бурно недоволство породи гаджето на Киро Скалата – Ника, с участието си в „Черешката на тортата“. Пълна липса на умения в кухнята, но огромни претенции – така зрителите обобщават представянето на момичето. Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе и сякаш за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът й да нареже краставицата на кубчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни.

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със Скалата. Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за калориите в храната, но грабна плакета, пише Hotnews.bg. После Скалата набута Анита Мейзер, която акостира буквално от затвора в предаването и също взе победата, пак с негова помощ.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването. „Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята!По голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка. „От къде се взе това същество,обстановката е пълен кич…,не може да готви,не може да създаде приятна обстановка,масата зле подредена,не знам какво изобщо прави в това предаване,ще ме откажат да го гледам ,тази КИФЛа няма място в това предаване“, коментира друга.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text