img

Участничките от “Ергенът“ още повече намразиха Александра, след като тя…

/
/
/
354 Views

Александра Гърдева се отказа от победата в “Ергенът”, а постъпката й я издигна в очите на зрителите и безспорно е единствената, която извади дивиденти от това шоу. 

Още в самото шоу останалите участнички виждаха конкуренция в нейно лице и бързо се обърнаха срещу нея. Но след края на шоуто я мразят още повече, оше след това, кеото се случи на Александра след финала на рейтинговото шоу. Тя сложи останалите напористи участнички в малкия си джоб и ги накара да се пръснат от яд.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

A post shared by Александра Гърдева (@aleksandra_gardeva)

След „Ергенът“ професионалните успехи на любимката на всички зрители Александра Гърдева рязко тръгнаха нагоре. От хипнотерапевт тя се превърна и в успешен инфлуенсър. Със сигурност много повече хора сега се обръщат към нея за професионална помощ, което е един огромен плюс.

След финала на предаването тя сподели, че изкарването на пари на база нейния собствен труд ѝ носи огромно удоволствие. Дълги години красавицата е разчитала само на мъжете и тяхното финансово състояние, но вече всичко е много различно.

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

A post shared by Александра Гърдева (@aleksandra_gardeva)

Преди броени часове Александра Богданска сподели стори с Алекс Гърдева, в което психоложката споделя, че сега ѝ предстои да бъде част от модно ревю и е наистина много изненада и притеснена от тази крачка. „Ако някой ми беше казал преди няколко месеца, че ще бъда модел, щях да кажа, че не е възможно.“, допълни Алекс от „Ергенът“. Е, със сигурност дори Виктория Капитонова не се радва на такъв огромен успех.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text