img

Учител шамароса ученик и България се раздели на лагери! Прав ли е учителя?

/
/
/
460 Views

Ожесточена дискусия сред зрителите предизвика новината за учителя по математика, който ударил шамар на петокласник по време на час. Майката на детето е подала жалба срещу него и в момента тече проверка в РУО – Сливен.

„Без да направи забележка на детето ми, направо се засилил и му ударил силен шамар и го издърпал от чина за двете уши“, преразказва думите на ученика майката. Заради стреса предизвикан от поведението на учителя, детето получава здравословни проблеми.

Много от зрителите защитават учителя и изказват мнение за възпитанието на днешните деца:

 

 

На днешно време за съжаление учителя има по малко права от ученика ,а днешните ученици са без абсолютно никакво възпитание ,а за знания да не говорим.Всичко идва от родителите и първите седем.

В момента в училищата е анархия. Кючеци, пиене на алкохол в час, абсолютно игнориране на учителя в час. А учениците трябва само да ги галят с перце. Има нещо сбъркано, но не е само в училището, а май започва с загуба на първите 7.

Нормална реакция, когато възпитанието липсва! На мен също ми се случва често, когато върша работата си и някой нехранимайко покаже неуважение към институцията МВР!

Други виждат агресия в поведението на учителя, която няма място сред методите на възпитание на децата.

Защо подкрепяте агресията? Нали е Учител, на това ли учи той? Учителят е Пример за търпение, за това как се търси правилно решение на проблема, за толерантност! Има поне 5 цивилизовани начина, по които той би могъл да разреши ситуацията, агресията НЕ е един от тях.

Едно време …..децата ПЪРВО се възпитаваха от родителите,и знаеха че ако направят някоя щуротия в училище или на улицата в къщи ще има наказание…,а сега родителите ,,скачат,, срещу учители ако се скарат на ,,маминото,,детенце ,когато пораснат тичат да му платят на адвокат ,че надрусан,пиян е прегазил човек на пътя..,
ако родителите си възпитат децата, а не ги оставят да станат олигофрени няма да е така! В ежедневието всеки среща нагли, безочливи идиоти, представете си ги на едно място и започвайте с 5-те начина.
Днешно време дали има 3% от децата с възпитание.

А какво наказание има за децата/респективно родителите/,които открито проявяват агресия към други деца, че чак го и документират и разпространяват в социалните мрежи !?! За отношението към учителите въобще да не говорим безочливо е меко казано !!! Постъпката на учителя няма да я оправдавам,никой няма право да посяга на детето ти, но повечето са толкова нагли и се чувстват толкова недосегаеми,че просто не ми се коментира какво ни чака! Отглеждаме си нагли лигльовци!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text