img

Хепи Ванче хвърли бомба след победата във “Фермата”

/
/
/
554 Views

Сърцето на Хепи Ванче все още е свободно. Това разказва самата тя в интервю пред ladyzone.bg. Ваня Илиева, спечелила голямата награда във “Фермата” 6, повдигна завесата за личния си живот, който иначе рядко обсъжда.

„Просто наистина ми се иска да се установя някъде. Не знам къде. Не знам дали това ще е правилното нещо за мене, защото аз кипя от енергия. Но ми се иска да си имам семейство мое си. Всичко да ми е окей – да сме здрави, въобще… баби и дядовци да стават нашите. Дай Боже да са здрави. Нормално е, нормално е, това е кръговрата на живота. Годините си минават и всичко някак безлично, хубаво е, обаче, се обезсмисля”, откровена е Ваня.

Тя обаче искрено заявява, че усеща обществен натиск от хорските коментари по повод съкровената си мечта да има собствено семейство: „Едва ли не – защото пътуваш, няма да си хванеш мъж. Какво да направя? Да седна там на една пейка и да си сложа табелка „Хайде, предложение чакам!“. Нали трябва да действаме, да сме активни, нещо да се случва. И ако е писано, би било прекрасно!“.

Тя разказва, че е имала желание да пусне котва тук в България – това нейно желание е свързано и с мечтата й да се установи някъде за постоянно и да създаде собствено семейство. Но сърцето й все още е свободно. Над тази нейна цел надделява страстта й към необятните ширини на морето: „Пообиколих българското Черноморие, опитах да си измисля някакви неща да се занимавам, накрая си ми залипсваха лодките. Така че просто се върнах към това, което обичам да правя!“.

„Всяка едно завръщане там е все едно си отиваш вкъщи, защото ти си положил основите и ти знаеш кое камъче си сложил, много е готино. Мисля, че ние сме една от най-късметлийските ферми, ако щеш, защото хем е близо до София, хем продължава да функционира“

Хората продължават да се вълнуват дали Хепи Ванче е успяла да си закупи мечтаното жилище с наградата от „Фермата 6“. Тя заявява, че не разбира защо този въпрос е толкова интересен за обществото: „Имайте предвид хора – затова отидох да работя, за да не кажете после „Хепи Ванче пропиля парите, докато пътува!“. Разказва, че продължава да работи, за да си събере и останалата част от необходимите средства, за да си закупи апартамент, тъй като наградата от формата е недостатъчна, имайки предвид цените на имотите у нас.

Фактът, че в последната  година е често обсъждана, определя като „объркващ“. Не разбира и защо един ден хората пишат хейт коментари, а на следващия – ласкателни. „Влияя се много от най-различни мнения. В същото време трябва да си живея моя си живот и да не позволявам на нещо негативно да ми влияе. Ако то е негативно. Но пък има много хора, които се кефят и пишат, че ги вдъхновявам и че с всяко едно стори и те искат да пътешестват. Ако наистина моят отпечатък върху всички е положителен и карам някой друг да прави нещо добро за себе си – дали ще тренира, дали ще се усмихва повече, дали ще пътешества, дали ще си повярва и ще мечтае, и ще твори, супер! Тогава значи съм щастлива!“, добавя Ваня.

За краткия период, за който се завръща в България, отделя най-много време на семейството си. Успяла е да се види с някои от най-близките си приятели, както и да се върне към неповторимото изживяване „Фермата 6“. И то точно на същата дата, на която приключват снимките на миналогодишния сезон.

Ваня казва, че пандемията не е повлияла на страхотно й лято и прави заключението, че всичко опира до психологическата нагласа. Възползвала се е от всеки свободен ден, за да се наслаждава на красивата гръцка столица Атина.

Наскоро собственикът на стопанството Андрей е имал рожден и по този повод да се събрали много от участниците от „Фермата 6“. Ваня не е успяла да присъства, но е изненадала своите съфермери с голямо плюшено сърце и стихотворение – както тя самата каза: „Точно в мой стил!“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text