img

Цветанка Ризова влюбена като ученичка, показа новия си мъж (Снимка)

/
/
/
694 Views

Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова вече не крие мъжа до себе си. С адвоката Красимир Недков официално признаха, че са двойка и изживяват страстен роман, макар преминали 50. Красимир официализира връзката си с журналистката в социалните мрежи, публикувайки тяхна обща снимка, на която позират върху неговия мотор.

Новата половинка на Ризова е запален рокер и очевидно тя няма против екстремното му хоби, щом с охота се качва върху мощното возило на две колела. Вижда се, че двамата вземат мерки за сигурността си и се возят с каски, а журналистката миньонче за пръв път е захвърлила високите токчета и е обула маратонки, за да следва любимия си в рокерските приключения.

Също като нея Красимир Недков е разведен с майката на двете си деца, с които обаче е в чудесни отношения и редовно публикува фотоси от срещите им и прекараното време заедно. Цветанка също от години е в отбора на разведените, след като се раздели в съда с бащата на единствения си син Георги – бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак.

Всъщност близостта й с адвоката Красимир датира от миналото лято, когато двамата за пръв път бяха засечени на публично място заедно. Журналистката заведе новия си любим на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена пред отбрана публика в двореца „Врана“.

След това Ризова и Недков се появиха на още няколко светски събития заедно, но спазваха етикет и не си позволиха да демонстрират близост пред камерите. Лятната си ваканция водещата на „Лице в лице“ също прекарала в компанията на новия си любим край морските вълни. 56-годишната телевизионерка и възлюбеният й са на сходна възраст за разлика от бившия й партньор в живота, който бе с 12 години по-млад от нея.

Преди да срещне Красимир и да се събере под един покрив с него, Ризова доста време имаше връзка с младия лекар Веселин Йолов, а двамата няколко пъти бяха заснемани заедно. Как и защо отношенията им приключиха, така и не стана ясно, но известно време Йолов бе в командировка в чужбина. Говори се, че точно натоварената му професия и постоянното му отсъствие ги отдалечили с Цветанка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text