img

Целта на Русия не е окупацията на Украйна, както твърдят и се опитват да ни внушат западните анализатори

/
/
/
477 Views

Голем смех 🙂 🙂 🙂
Гледам новините и не моем повярва на констатациите на военните западни анализатори. Почесали се по празните глави и установили, че „войната“ в Украйна не върви по план за руската армия.

 

 

 

Прощавайте, ама вие ли знаете целите на Русия или тя си знае целите?

 

 

Разтегат едни локуми, баш като турските и разправят, че според тях руските военни губят позиции и плановете им са се провалили, поради което се изтеглят от някои райони под натиска на украинските войски. Според тях, целта на Русия била да окупира Украйна, но това не се случва, заради силната съпротива на украинците и вече се оттеглят.

 

Моят анализ е, че целта на Русия е ликвидирането на военните бази на територията на Украйна, ликвидирането на био лабораториите, унищожаването на всякакви оръжейни запаси и складове на украинската армия и разчистването на неонациските групировки. Целта на Русия не е окупацията на Украйна, както твърдят и се опитват да ни внушат западните анализатори.

 

 

Смешното е там, че Запада си мисли, че знае какви са плановете и целите на Русия. Не, мърши такива, не сте познали, че това са целите на руската армия.

 

 

Жалкото пък е, че една част от световното общество вярва на тези анализи и остава с впечатление, че Русия губи позиции и напредъка ѝ е обречен.

 

 

Тия анализатори не смеят да споменат истинските цели на Русия, защото тогава ще трябва да признаят, че целите са постигнати и то с лекота. На територията на Украйна вече няма една здрава военна база, основните и най-значимите военни запаси и складове са унищожени, био лабораториите са „запечатани“ и документите от повечето тях са в ръцете на Русия, а за групировките, няма какво да говоря – те са разгромени и от тях остана една малка част, която се намира в „Азовстал“ и трепери от страх и моли да бъде пощадена.

 

 

 

Ето защо Русия нарече действията си „специална операция“, а не война. Ако беше война, то тогава можеше да говорим за окупационни цели, но това е „специална операция“ за унищожаването на горепосочените цели, което вече е факт на територията на над 80% от Украйна.

 

 

Е, западни серсеми. Нещо по въпроса?

 

Поздрави: Мажд Алгафари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text