img

Ченгета гонят дрогиран във Варна, той ги би с дъска

/
/
/
212 Views

Стрелба и ранени полицаи при зрелищен арест във Варна. В четвъртък 27-годишен мъж се опитал да разбие автомобил, а след появата на униформените побягнал.

След гонката мъжът отказал да се подчини на полицейско разпореждане и служителите на МВР използвали електрошок. След това произвели изстрел със стоп патрон, за да го неутрализират, но и това не помогнало.

Мъжът бил видимо дрогиран и нападнал полицаите с дървена дъска. Стигнало се до използване на физическа сила.

 

 

Вследствие на схватката униформените са ранени, а единият от тях е със счупена ръка. Задържаният мъж е с множество предишни провинения, в него са открити и амфетамини.

 

Не изпускай тези оферти:

 

Още криминални новини:

Тялото на швейцарския бизнесмен, намерен мъртъв в дома си във вилно селище „Делта хил“ край пернишкото село Кладница, е било преместено от мястото, където е бил убит.

Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, предаде Нова тв.

Удо Ланге е бил открит в гаража от неговата съпруга. Именно тя е подала сигнал в полицията.

Бизнесменът отдавна живее и работи в България. Заедно с втората си съпруга, която е българка, е притежавал завод за силиконови изделия в пернишкия квартал „Мошино“, продаден преди няколко години на шведска компания

„Случаят е убийство. Беше направен опит то да се замаскира. В момента работим по всички версии, тъй като този човек е преместен от мястото, където е бил убит.

Има данни да са сменяни дрехите, с които е бил и т.н., за да се прикрият следите от убийството. Подозираме кръг, група извършители, но в момента би било спекулация да се насочим към някъде като коментар”, заяви Демерджиев.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text