img

Четвъртият съпруг на здравната министърка с кола за 200 бона и часовници за 100 000 лв!

/
/
/
583 Views

 

Четвъртият съпруг на новата здравна министърка Асена Сербезова е бизнесмен с богата банкетна култура. Петър Сербезов открито афишира високия си стандарт на живот, а пандемията от Ковид-19 не му е попречила да отпразнува с шумно тържество скорошния си 50-годишен юбилей.

В началото на октомври Сербезов навършил половин век и събрал десетки гости на гуляй в механа, затворена за частно парти специално за случая. Чевермета, маркова ракия, кючекини, танцова формация и певци са само част от атракциите, съпътствали партито, става ясно от видеоклип в интернет. Рожденикът повикал и оператор, който да заснеме празненството. От кадрите се вижда как съпругът на Асена Сербезова върти кючеци под съпровода на песен на фолкаджийката Ивана, качен върху стол, а гостите му ръкопляскат бурно.

 

 

Докато той върти дайрето, тъпанджията до него маха палки в очакване на бакшиш. Сербезова пък се изявява на дансинга по време на кръшните хора, а след това двамата с мъжа ѝ изнасят миниспектакъл на музикалния фон на „День Рождения“, позната като песента на Крокодила Гена. Казачокът е последван от лиричен блус, на който самият рожденик е грабнал микрофона и извива глас, прегърнал съпругата си.

 

Очевидно Асена Сербезова също е купонджийка по душа и няма нищо против бохемските привички на мъжа си. С него са съпрузи от лятото на 2020 г., когато се оженили. Тя има две големи деца от предишен брак, той също е баща на двама синове от предходна връзка.

Съпругът на професорката не щади средства и за да задоволява егото си. В социалните си мрежи той редовно публикува кадри на скъпите си придобивки. Една от последните е луксозна лимузина мерцедес, която струва над 200 хиляди лева.

Петър Сербезов е почитател и на марковите часовници.
Той е горд притежател на два униката на прочутата швейцарска марка „Ролекс“, с които се е похвалил чрез снимки пред приятелите си в интернет пространството. Единият от тях все още се продава за 22 800 евро, или 45 хиляди лева, а другият е на цена от близо 18 хиляди евро, което се равнява на над 30 бона.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text