img

ШОК: Слави номинира Мартин Карбовски за СЕМ

/
/
/
372 Views

Журналистът Мартин Карбовски е номиниран за член на СЕМ от „Има такъв народ“.

Предложението е внесено в деловодството на парламента, съобщава БНР, като се позовава на свои източници.

Карбовски е дългогодишен телевизионер, а в момента е собственик на няколко онлайн медии, тиражиращи конспиративни теории за коронавируса още от началото на пандемията, а от старта на руската агресия спрямо Украйна – и кремълските опорки за войната.

Карбовски е чест гост на лидера на ИТН Слави Трифонов в неговите токшоуто – и докато беше продукция на Би Ти Ви, и след създаването на собствената му кабеларка „7/8 ТВ“.

През 2020 г. журналистът заяви позиция, че единствено със силата на студентите у нас, и създаването на партия на Слави Трифонов в съгласие с президента Румен Радев можела да донесе промяната в страната. „От 1990-а година насам левите не са имали нормално правителство“, каза тогава той, като даде да се разбере, че макар да симпатизира на социалистите, не припознава БСП като адекватен изразител на идеологията.

Крайният срок за внасяне на номинации за двама нови в СЕМ е до утре, 14.04. Според сигурни източници „Продължаваме промяната“ и ДБ също са подготвили по един кандидат, но имената се пазят в тайна и ще ги разберем в края на работния ден утре.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text