img

Ясновидката Николета Йорданова: Извънземните са тук, готвят ни голям удар!

/
/
/
673 Views

Ясновидката Николета Йорданова е доказан феномен със силата на своите способности, с точността на прогнозите и умението си да помага на хората. Тя е от Червен бряг и живее там до днес. Николета умее да предвижда бъдещето, да покаже разрешението на любовни и семейни проблеми.

Името ѝ стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци“. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи.

 

Преди броени дни Йорданова направи шокиращо признание в своя профил във фейсбук, където понякога споделя своите предсказания и пророчества. За пръв път ясновидката от Червен бряг повдигна темата около НЛО и разкри своите видения. „Извънземните са тук на планетата. Изпращат послание на тяхната раса. Разчетох го и означава: „Тук сме, чакаме ви. Остава още малко“. За какво още малко – не знам, ще се сглоби някакъв пъзел…“, написа гадателката. Тя не даде повече подробности за големия удар, който извънземните готвят, и дали срещите ни с тях ще бъдат пагубни за човешкото население. От няколко години насам прогнозите на Николета за бъдещето на света не са никак положителни.

В началото на пандемията от Ковид-19 тя заяви, че това е само началото и ще дойде нова, по-страшна зараза. Мнозина от последователите ѝ към днешна дата тълкуват думите ѝ като пророчество, предвидило новите щамове на коронавируса, които стават все по-опасни. Йорданова счита, че бедите, които застигат човечеството, се дължат на промяната на вибрациите на планетата ни. „Те минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник атаките сред хората в световен мащаб“, допълва ясновидката, която е категорична, че по-чувствителните хора преживяват и ще продължават да минават през нервни сривове.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text