img

Борисов: Асен Василев е мошеник, Кирил Петков иска да източи ББР, Румен Радев ще падне

/
/
/
666 Views

“Ще влезем и ще гласуваме против. ГЕРБ искаме да сме различни, ако народа иска да помагаме ще помагаме, както сме го правили и преди”, така лидерът на партията Бойко Борисов обясни какво ще е поведението на депутатите му при гласуване на правителството на ИТН в Народното събрание. Бившият премиер се включи пряко от село Губеш на страницата си във Фейсбук.

Във видеото Борисов коментира, че служебният министър на финансите Асен Василев е “на пръв поглед много интелигентен, но мошеник“. Той нападна директно и министъра на икономиката Кирил Петков: “Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР”.

“Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов”. Той прогнозира също, че ще има нови избори.

“Румен Радев е основния виновник за всичко това, така разедини всички, че никой не си говори с никой. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Аз дойдох тук да видя дали всичко е направено както сме обещали. Нека да видим и другите, ако е направена другата къща от Румен Радев добре, а той не се весва тук, хората дъжда ще ги удави, а той на опера отива“, коментира още Борисов при посещението си в Губеш.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че цялата държава е в хаос, благодарение на кръстника Румен Радев.

„Бежанците в момента, след като започнаха да се изтеглят войските от Афганистан, а МВР се занимава да ходи при жената на кмета. Финансова, икономическа криза, ковид вълна, мигранска криза. Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР. Утре решаваме, нито ще ги подкрепяме, нито ще им гласуваме. Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов. Той подчерта, че партиите така са се изпокарали, че отиваме на нови избори и още 100 милиона лева.

„Ето затова Румен Радев е основния виновник за всичко това, така разедини всички, че никой не си говори с никой. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Аз дойдох тук да видя дали всичко е направено както сме обещали. Нека да видим и другите, ако е направена другата къща от Румен Радев добре, а той не се весва тук, хората дъжда ще ги удави, а той на опера отива“, коментира още Борисов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text