img

ГЕРБ: Рашков живее като шейх. Има 19 имота за милиони

/
/
/
650 Views

От ГЕРБ дадоха пресконференция за медиите в централата на партията. Представители на партията на Георг Георгиев, Маноил Манев и Тома Биков. Те засегнаха главно темaта.

„Искаме да си поговорим за богаташи в това служебно правителството. Няма как да не обърнем внимание на една колоритна личност – Бойко Рашков. Той, като публично лице, продължава да държи отговори за едни имоти.

Той има повече от 19 имота за милиони, а е бил цял живот държавен служител. Много лесно е да се явяваш като носител на правдата в едно правителството и да се мълчи по темата, аджеба, с какви пари едни следовател е направил такива резиденции като на шейх“, каза Манов

„Няма забранени въпроси към хора от публичното пространство. Ние не правим опит за скандал, а искаме да се изяснят определени факти за хора с високи позиции в държавата. Сега би трябвало Румен Спецов, шефът на НАП, да провери Бойко Рашков. А Рашков трябва да провери Спецов, защото последният има едни фирми, продадени доста съмнително.

От трета страна пък те двамата трябва да проверят шефа на ДФ „Земеделие“. И най-накрая тримата да отидат при Румен Радев и да му докладват. Само по този начин тази ситуация би могла да се реши институционално“, обяви Тома Биков.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text