img

Народът скочи срещу наглецът от ДеБъ: Излъга най-нагло! Последно – до шеги ли му е било или е бил притеснен?

/
/
/
499 Views

Продължават коментарите в социалната мрежа Фейсбук за скандалното поведение на съветника на министър Тагарев и член на ДБ Мустафа Емин в „Пирогов“. Тази сутрин мъжът обясни пред Нова телевизия, че бил споменал името на министъра два пъти, но било на шега. Последно – до шеги ли му е било или е бил притеснен?

От профила във Фейсбук  на Виктория Георгиева

Още вчера Мустафа Емин можеше просто да се извини, но той предпочете да се омаже. Първо написа статус, в който индиректно, макар и с по-меки думи, призна, че явно си е изпуснал нервите, защото бил много притеснен за детето си.

А за капак, тази сутрин, най-нагло излъга, че всъщност бил споменал няколко пъти министъра на здравеопазването, но на шега. Последно – до шеги ли му е било или е бил притеснен?

Advertisement

Призна, че е държал детето му да бъде прието в шокова зала, но лекарите го били разубедили? Тоест е настоявал да стане неговото, като става и ясно, че лекарите са били принудени да му дават обяснения за действията си.

Паралелно с това поддръжници на ДБ вече са разровили профила на сестрата и са стигнали до заключението, че това било… активно мероприятие, т.к. случаят даже бил отразен в руска медия. Сестрата била русофилка и споделяла снимки от руски манастири. А и звънарка била – от вчера разбрах, че това е най-позорната професия в България – споменава се със страшна погнуса и подигравка от всички активисти. Нямало по-разобличаващо и жалко от това да биеш камбана.

А господинът бил благ, мил, възпитан. Политик, не обикновен човек, политик! Ако можеше въпросния, както и подкрепящите го да разберат колко са жалки само. Как умират да се подиграват на Ганьо, че вярвал в конспирации, но самите те постоянно са готови цял роман с елементи на фантастика да напишат, само и само да не им се наложи да кажат „сгреших, извинявам се“.

От профила във Фейсбук на Росен Димитров 

Като се замисли човек става още по-интересно! Значи един баща е в ужас, че детето му е с разбита глава. Поради това иска да бъде прието в шокова зала и то не къде да е, а в Пирогов.

Advertisement

Тоест, той е със съзнанието, че детето му е с опасност за живота!

Обаче, точно в този момент, когато в неговото съзнание детето му е в критично състояние и иска да влезе в шокова зала, си вика чакай да се пошегувам малко с името на министъра, ей така разведря обстановката, да стане малко майтап…И естествено умните кълват, но те не са с кокоши мозъци,  не са!

От профила във Фейсбук на Радо Ковачев

Човечецът обикалял 3 часа кабинети, държейки на ръце детенцето си и гледайки разбитото му челце. Накрая с последни сили, като героично загиващ партизанин, се пошегувал 2 пъти с името на министъра, а вие го изкарвате какъв ли не. Сърца немате вие, сърца немате!

Материалът Народът скочи срещу наглецът от ДеБъ: Излъга най-нагло! Последно – до шеги ли му е било или е бил притеснен? е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text