img

Чудо се случи с оперираната Сашка Васева:

/
/
/
649 Views

След като преди няколко месеца претърпя тежка мозъчна операция по отстраняване на тумор, който бе засегнал очния й нерв, в момента Сашка Васева се възстановява в Германия под грижите на съпруга си, Христо Бакърджиев . Ето какво сподели той за състоянието на певицата към момента:

„Сашка е добре, но не смея да се зарадвам.
Вижда леко, силуети, непрекъснато с нея работят психолози, защото е много труден период. Немските монахини от ордена също по цял ден са с нея и нещата си вървят. Дано имаме късмет и в края на лятото да ни пуснат да се върнем в България.“

Бакърджиев сподели още, че певицата в момента вече е написала две-три песни, които са баладични, но много хубави, и се надява Сашка да има възможност да ги изпее на българите.

„Ако всичко с възстановяването й е наред, се надявам в края на лятото да ни изпишат и да се приберем. Това е и голямото желание на Сашка“, споделя Бакърджиев. От месец насам при тях е дъщеря им Христина-Елена. Момичето вече учило и в немско училище, тъй като знае езика.

„На гости при Сашко освен от Съюза на слепите у нас идват и доста приятели. Сашка се радва че не са я забравили. Тя продължава да е с приповдигнат дух. Говори си, яде всичко. Вече си ориентира и се движи умерено. Дай Боже, всичко това да се запази“, казва Бакърджиев пред „България Днес“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text