img

Александра от „Ергенът“ показа бившия си приятел – по-хубав ли е от Виктор? (Снимки):

/
/
/
461 Views

Последни метри преди финала в “ Ергенът “ става все по-напечено. Екшънът продължава с пълна пара, след като в снощния епизод след драматични обрати Александра отказа розата, която Виктор реши да даде първо на нея. С това тя изпрати директно към финала „служебно” Дениз и Виктория.

Мнозина от феновете на формата подкрепиха решението на красивата психоложка, която показа самочувствие, достойнство и даде пример на хиляди жени как не трябва да се примиряват с неправдата, независимо какво им нашепва сърцето. Както традицията повелява, всяка напуснала участничка гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Точно там Александра разкри коя е най-голямата ѝ любов . 

„В любовта съм правила много неща. Един ден реших да сменя държавата, а бях много млада. Просто ме попитаха и аз казах „Да”. Отидох в Испания. Не беше голяма любов, но всъщност това е началото на моя живот.”

„Моята най-голяма любов е 7-годишната ми връзка – Фредрик. Тогава работих в дискотека в Мадрид, съответно той ме е виждал много пъти, но аз него не, защото ние танцувахме много на високо. Харесах една кола и се снимах пред нея. И той излиза от дискотеката и казва „Ела, ела да се снимаш отвътре”, аз се притесних, реших, че е някакъв ненормалник, но той каза, че ме познава от дискотеката. В крайна сметка след време ми подари колата (бел.ред. Ferrari). Но бях млада и глупава, влюбих се в едно българско спортистче и го оставих. Той ми даде 6 месеца да си помисля и така.”

Алекс Ергенът приятел

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text