img

Служителка на бензиностанция рискува живота си, за да спаси момиченце!

/
/
/
588 Views

Родители изказаха своята благодарност към служителка на бензиностанция в Несебър, която спасила живота на дъщеричката им.

При напускане на хотела детенцето им се изгубило от погледите на родителите си и се озовало на път с интензивно движение. Донка Иванова – служителка от близката бензиностанция се втурнала да предотврати злощастен инцидент и спасила детето.

За щастие този път не се е стигнало до фатален край. Припомняме, че само в рамките на няколко дни две деца – в Пазарджишко и Пловдивско, бяха прегазени.

Ето и разказа на Силвия Иванова:

„Добър ден! Ние сме от София и до вчера бяхме Ваши гости, в хотел, в кв. Черно море! Влизам в тази група, за да изкажа публична благодарност към Ваш местен жител! Дори това е малко!.. Вчера, 25.07. – Неделя, напуснахме хотела, в който бяхме отседнали за няколко дни.

Докато аз оправям сметките вътре, а съпруга ми намесва багажа в семейният ни автомобил на паркинга заедно с децата ни, дъщеричката ни, която е едва на 1.5г (скоро проходила) и която „уж“ беше под зоркият поглед на тати, се откъсва от него и се запътва към пътното платно. Точно срещу хотела се намира, бензиностанция Петрол. Дели ги само едно главно пътно платно с луди шофьори.

В този момент, служител на бензиностанцията, съзрял дъщеря ми, която вече е достигнала и стъпила на платното. Остава всички коли, които зарежда и се втурва, пресичайки и спирайки всички коли по платното, за да спаси живота на детето ми…… Чуват се само свистене на спирачки, но детето ми е живо и здраво в ръцете на тази жена, която в същото време беше разплакана и също толкова уплашена, колкото и детето ми!

Разбира се, благодарих й лично, но и това е малко! Служителят се казва, Донка Иванова, поне това пишеше на табелката й!

Благодаря Ви, Донка! Оставаме Ви задължени за цял живот! Бъдете живи и здрави и благословени цялото Ви семейство!

Вие, рискувахте живота си, за този на детенцето ми!

Прибрахме се живи и здрави от морето, благодарение на Вас!“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text