img

Тошко Йорданов направи Христо Иванов на пух и прах

/
/
/
816 Views

„Представихме всеки един от министрите, водиха си записки партиите и си излязоха. Не, никой не е поставил условия.“ Това каза в ефира на бТВ Тошко Йорданов от ИТН.

 

 

„Ако забелязвате какво се случва в „Изправи се“, там има няколко говорещи глави и те понякога говорят различно.“, коментира той.

„Всички са наясно с приоритетите ни, по повечето точки сме на едно и също мнение. Попитайте Иванов и ген. Атанасов защо не бяха на последната среща.“, недоумява сценаристът.

„Аз съм глупав на фона на мисълта на Христо Иванов , че не участва в исценировки. В ДБ всеки има различно мнение. Не бих казал, че са ни изгорени всички мостове с тях, това ще се види при гласуване, но ние имаме съвпадение по доста точки. Но аз не знам какво се случва, може би съм глупав на техния фон. Добре, че се появяват анализатори, та да разясняват кой какво е имал предвид.“, каза Йорданов.

 

„От добро възпитание говорихме с ДПС. На Христо Иванов взе да му се привижда ДПС навсякъде, а ние с тях се разминаваме по всички теми. Не е нормално да се тиражират слухове. Предвид , че Трифонов е рептил, лигата на извънземните има много по-голямо влияние при нас.“, категоричен е настоящият политик.

„Слави не се бърка в работата на групите. Той е лидер на тази партия и има политически решения, в които участва.“, каза той.

„Този състав на министерски съвет беше одобрен с аплодисменти от парламентарната ни група.“, сподели Йорданов.

„Николай Василев е прекрасен финансист и икономист, той не е участвал в реденето на кабинет.“, категоричен е председателят на ИТН.

„Не сме премиерска република. Пламен Николов ще се отчита на парламента и на никой друг. Слави Трифонов си дава интервюта, пред когото си иска.“, каза Йорданов.

„Не бих казал, че ние ще управляваме, защото нямаме 121 депутати. Ние не сме като ГЕРБ да си купуваме депутати“, коментира той.

„Ако отидем на нови избори, отговорността ще е на тези, които не са го подкрепили. Ние сме коментирали и съгласували всичко с тях, така че ако няма подкрепа те са виновни.“, завърши сценаристът.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text